Maritieme wandelingen met gids

Vele toeristen en bezoekers komen naar Oostende enkel voor zee, zand en zon ! Maar de voormalige Koningin der Badsteden, nu Stad aan Zee, heeft nog meer te bieden zoals haar vele kunstwerken, monumenten en musea. Bovendien nodigt de specifieke sfeer van de haven, strand, duinen en polders iedereen uit voor een gezonde natuurwandeling of fietstocht.  Kies bij gidsenkring Lange Nelle voor één van de maritieme arrangementen.  

Zo kan je op de wandeling Maritiem Oostende via een zilte wandeling aan de westkant van de havengeul de diverse haven- en visserijactiviteiten ontdekken.  Of kies je voor de specifieke wandeling op de Oosteroever, waar focus gelegd wordt op het visserijgebeuren en de offshore windmolenparken.  Tenslotte laat de nieuwe wandeling “a l’Ostendaise” je eerder kennismaken met de visser en de Vlaamse visserij, haar geschiedenis, de huidige uitdagingen en de toekomst.  Laat je verrassen door de verscheidenheid van maritiem Oostende!

Praktische informatie

Prijs afhankelijk van wandeling en duur. 
Maximum 25 pers/gids 
Duur: 2 uur.

Locatie

Spaans Huisje Christinastraat 67 8400 Oostende

Openingsuren

Elke dag wandelingen na reservatie.

Informatie & reservaties

Contacteer Gidsenkring Lange Nelle voor meer info of reservaties per telefoon op 059 80 73 81 of per mail op info@oostendeahoy.be.

bezoek de website

Deel deze activiteit

Copyright 2022 Oostende Maritiem | Site by Valuency