Sportvissen op de noordzee in groep met de Albatros

Scheep in voor een onvergetelijke dag vissen op zee! Ervaring is niet nodig, jong en oud kan deelnemen aan deze sportieve activiteit.  Vertrekken doen we ’s morgens vroeg om 7u vanuit de vissershaven van Oostende.  Op de heenreis naar de visgronden helpt de bemanning je met het klaarmaken van de vislijnen.  Eenmaal de boot ter plaatse, loeit de scheepssirene: meteen het sein om de hengels uit te werpen! Na een ganse dag op zee keert het vaartuig huiswaarts. Op de terugweg wordt de gevangen vis schoongemaakt, bij ontschepen neem je je vangst gratis mee naar huis !

In de zomer vang je meestal makreel, roodbaars en geep, in het voor- en najaar lekkere kabeljauw, schar, wijting en platvis.  Wie liever van de gezonde zeelucht geniet, is ook welkom!  Wij voorzien je van alle noodzakelijke materiaal in verhuur of verkoop.  Je lunchpakket neem je zelf mee, warme en koude dranken aan boord verkrijgbaar. De boot beschikt over moderne navigatieapparatuur om wrakken en visgronden op te sporen en voldoet aan de strengste veiligheidsvoorschriften.

Praktische informatie

€ 75,00/persoon
Reservatie verplicht.
Passagiersgegevens worden opgevraagd voor afvaart

Locatie

Hendrik Baelskaai 36 (Visserijdok) 8400 Oostende

Openingsuren

dagelijkse afvaarten Vertrek 7u - retour 17u.

Informatie & reservaties

Contacteer Albatros Seafishing bvba voor meer info of reservaties per telefoon op 059 43 70 83 of via gsm 0496 70 62 94.

bezoek de website

Deel deze activiteit

Copyright 2022 Oostende Maritiem | Site by Valuency